calauzitorii, volumul 2

Lupta continua si devine din ce in ce mai apriga, pentru ca fortele tenebrelor au reusit sa arunce o mantie neagra asupra omenirii.

Superfantasticii, alaturi de Sclipitori, pornesc la drum spre a descifra cauzele dezastrelor care au loc pe Terra si a gasi un remediu la acestea. O modalitate de cautare a leacului, ce-ar pu tea sa le vindece, o constituie patrunderea in strafundurile istoriei, acolo unde raul s-a aciuat in forma continua si care-a fost transmis, pe cai genetice, celor care-l propaga in prezent.

Pericolele in care se afla copiii apar la tot pasul si pretutindeni in lume.

De reusesti sa dai de radacinile maleficilor, poti, in cele din urma, sa intelegi cum ai putea sa le smulgi si sa le indepartezi din calea ta.

Ax, a ramas pe baricade, in liniantii. El participa la batalii, spre a schimba balantele defavorabile celor napastuiti. Se deplaseaza cu Vulturul si incearca sa puna-n miscarea organizatiile de copii, care sunt gata sa se implice in actiuni periculoase, spre a-si ajuta semenii.

„Calauzitorii” vor oferi o multime de solutii la situatiile inedite pe care le vor infrunta, asteptate cu interes de cei care au lecturat volumul intii.

The Guider

Puteti citi mai jos o mostra:

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search